Παπαδόπουλος Διονύσης

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1989 στην Λάρισα όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας το 2012 έχοντας εκπληρώσει την πρακτική του στο διεθνές διακεκριμένο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ANIMUS» όπου συνέχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία εκεί έως ότου καταταχθεί στο Στρατό προκειμένου να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Επίσης έχει εργαστεί και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας(Εθνικό Νοσοκομείο Λαμίας κ.α.) όπου ασχολήθηκε με ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα, με παθήσεις του καρδιοαναπνευστικού και νευρικού συστήματος.

Το Μάιο του 2014 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής και Υδροθεραπευτής στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» όπου έβλεπε τόσο μυοσκελετικά όσο και νευρολογικά περιστατικά.

Από το 2016 και μετά, εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής και Υδροθεραπευτής σε κεντρικά εργαστήρια Φυσικοθεραπείας της Αθήνας. Ως ελεύθερος επαγγελματίας είχε ανεξάρτητες συνεργασίες με ιδιώτες, δουλεύοντας σε κατ'οίκον συνεδρίες.

‘Εχοντας ολοκληρώσει επτά χρόνια εργασίας στο χώρο αποφάσισε να εξειδικεύσει τις γνώσεις του στη φιλοσοφία της μεθόδου Ackermann(δομική οστεοπαθητική και ήπια χειροπρακτική) και αποφοίτησε από το Ackermann College ώντας πλέον Πιστοποιημένος Χειροπράκτης.

Είναι εγγεγραμένος στο μητρώο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών καθώς και σε άλλους συναφείς με τη Φυσικοθεραπεία και Χειροπρακτική συλλόγους. Δε σταματά να εξελίσσει και να επεκτείνει τις γνώσεις του συνεχώς δραστηριοποιούμενος σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες(BLS/AED-Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής & χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, REDCORDS κ.α.).

Έχει συνάψει συνεργασία με ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα διδάσκοντας στο τμήμα Προπονητικής μαθήματα Φυσικοθεραπείας.

Η αθλητική Φυσικοθεραπεία ήταν πάντα ένας τομέας που ήθελε να ασχοληθεί ,γι’αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με ομάδες Ποδοσφαίρου (ATLANTIS F.C. , Παλληνιακός , κ.α.)καθώς και με ομίλους Αντισφαίρισης. Το Νοέμβριο του 2017 ανέλαβε το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Από τον Μάρτιο του 2020 είναι επίσημος Φυσικοθεραπευτής της πρωταθλήτριας Ομάδας Στίβου του Ολυμπιακού.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του πρότυπου κέντρου Φυσικοθεραπείας PhysioLogic.