Σωτηροπούλου Θάλεια

Η Σωτηροπούλου Θάλεια γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Έχει πτυχία ξένων γλωσσών στα Γερμανικά και Αγγλικά. Αποφοίτησε το 2011 από το τμήμα Κοινωνιολογίας με ειδίκευση στον τομέα της Εγκληματολογίας. Το 2012 ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο της πιστοποιημένο μεταπτυχιακό με θέμα την Ειδική Αγωγή, μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία), διαταραχές συμπεριφοράς, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητα, αισθητηριακές – κινητικές αναπηρίες, νοητική υστέρηση, αυτισμός, ψυχικές διαταραχές παιδιών και εφήβων, ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση, συμβουλευτική γονέων από το κέντρο μελέτης ψυχοφυσιολογίας και εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2020 ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό της στην Ψυχοθεραπεία με διεθνή αναγνώριση από το 5ο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire επιλέγοντας την Προσωποκεντρική προσέγγιση. Η Προσωποκεντρική αναγνωρίζεται από όλες τις προσεγγίσεις ως η βάση της οποιαδήποτε θεραπευτικής σχέσης και ως συνώνυμο της συμβουλευτικής διαδικασίας. Έχει εργαστεί στο 18 Άνω Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στον συμβουλευτικό σταθμό Β’ στην πρώτη φάση της απεξάρτησης και στο τμήμα οικογένειας για 9 μήνες.

Επίσης έχει εργαστεί σε διάφορες δομές υγείας εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα:

Από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι συνιδιοκτήτρια του πρότυπου κέντρου Χειροπρακτικής, Ψυχοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας και Pilates PhysioLogic.